Σας ενημερώνουμε ότι η τρέχουσα ιστοσελίδα του ΓΕΛ Σύρου παραμένει ενεργή μόνο για λόγους αρχείου και δεν ενημερώνεται από τον Σεπέμβριο του 2021.

Την επίσημη ιστοσελίδα του σχολείου με τις τρέχουσες ανακοινώσεις θα μπορείτε πλέον να την βρίσκετε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://1lyk-syrou-new.kyk.sch.gr/wordpress/

Για να διαβάσετε τον κανονισμό πατήστε ΕΔΩ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Είσοδος από την επάνω πύλη ώρα 07.30 την Δευτέρα 15/6/2020

Τις επόμενες ημέρες είσοδος ώρα 07.45.

ü  Οι υποψήφιοι φέρουν  μαζί τους το Δελτίο Εξεταζομένου που παρέλαβαν από το σχολείο,

ü  επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους στυλό ΜΟΝΟ ανεξίτηλης μελάνης (μαύρο ή μπλέ), μολύβι, γομολάστιχα,

γεωμετρικά όργανα και μπουκαλάκι με νερό ή αναψυκτικό.

ü  ΤΟ ΜΟΛΥΒΙ γενικά ΔΕΝ επιτρέπεται στις απαντήσεις, παρά ΜΟΝΟ αν το διευκρινίζουν οι οδηγίες των θεμάτων.

Το πρωί της 1ης ημέρας θα γίνει :

Α. ενημέρωση από τη Διευθύντρια

Β. παράδοση των προσωπικών ειδών που τυχόν θα φέρουν οι υποψήφιοι μαζί τους π.χ. τσάντα, κασετίνα, κινητό, ζακέτα κ.λπ.  Οι υποψήφιοι δεν επιτρέπεται να έχουν μαζί τους βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό (blanco), υπολογιστικές μηχανές, ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης πληροφοριών (π.χ. κινητά τηλέφωνα, mp3 κτλ), άλλα αντικείμενα, εκτός από αυτά που επιτρέπει η ΚΕΕ, οτιδήποτε άλλο που θα μπορούσε να δολιευτεί την διαδικασία της εξέτασης (γραμμένα χέρια κτλ.).

Θα διατεθούν δύο αίθουσες για την παράδοση των αντικειμένων.

Γ. Είσοδος στις αίθουσες στις 08.00 και τακτοποίηση σύμφωνα με τις υποδείξεις των επιτηρητών που θα ξεκλειδώσουν τις αίθουσες. Στην είσοδο θα υπάρχει αντισηπτικό υγρό. Οι επιτηρητές θα φορούν υποχρεωτικά μάσκα. Οι υποψήφιοι φορούν μάσκα προαιρετικά.

Δ. Η είσοδος στις τουαλέτες επιτρέπεται αφού οι υποψήφιοι παραδώσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα και εισέλθουν στις αίθουσες. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης κάνουν χρήση της τουαλέτας με συνοδεία επιτηρητή αφού ελεγχθεί ο χώρος.

 

 ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΤΕΤΡΑΔΙΩΝ: .

Για να δείτε την παρουσίαση πατήστε ΕΔΩ.