ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνονται οι απόφοιτοι ότι μπορούν να παραλαμβάνουν της Βεβαιώσεις Συμμετοχής στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2019, κατά τη διάρκεια των θερινών εφημεριών κάθε Πέμπτη 9.00-12.00 και από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου καθημερινά 8.30-13.00.  

Η Διευθύντρια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι η προθεσμία υποβολής μηχανογραφικών δελτίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ παρατείνεται ως και την Τετάρτη 17-7-2019.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 15-7-2019 όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας θα είναι ανοικτά (ώρες σχολείων), προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους υποψηφίους για το μηχανογραφικό δελτίο.

Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι οριστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία αλλαγή στα μηχανογραφικά δελτία. Η εφαρμογή θα κλειδώσει και θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική επεξεργασία των μηχανογραφικών δελτίων.

Οι υποψήφιοι που έχουν ήδη οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο, θα έχουν πλέον πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, μόνο για να βλέπουν την οριστικοποιημένη μορφή του μηχανογραφικού δελτίου, το οποίο φέρει αριθμό πρωτοκόλλου.

Καθορισμός εξεταστέας ύλης για το έτος 2020 για τα μαθήματα που εξετάζονται πανελλαδικά για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποφοίτων Γ΄ τάξης Ημερησίου Γενικού Λυκείου

 Καθορισμός εξεταστέας ύλης για το έτος 2020 για τα μαθήματα που εξετάζονται πανελλαδικά για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποφοίτων Γ΄ τάξης Ημερησίου Γενικού Λυκείου σύμφωνα με το ΦΕΚ 2875/2-7-2019

Για να δείτε το ΦΕΚ πατήστε εδώ

 

Χαρακτηρισμός διδασκομένων μαθημάτων , κλάδοι μαθημάτων και τρόπος εξέτασης των διδασκομένων μαθημάτων

Χαρακτηρισμός διδασκομένων μαθημάτων , κλάδοι μαθημάτων και τρόπος εξέτασης των διδασκομένων μαθημάτων, σύμφωνα με το ΦΕΚ 2881/5-7-2019 (Τροποποίηση της 71388/Δ2/08-05-2019 υπουργικής απόφασης (Β΄ 1674) ως προς τον χαρακτηρισμό, τους κλάδους και τον τρόπο εξέτασης των διδασκομένων μαθημάτων)

Για να δείτε το ΦΕΚ πατήστε εδώ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ (Κ.Ε.Σ.Υ.) ΣΥΡΟΥ

Το  ΚΕΣΥ  Σύρου  θα παρέχει τις σχετικές υπηρεσίες που αφορούν την συμπλήρωση των Μηχανογραφικών Δελτίων καθημερινά 9-2μμ στον χώρο του ΚΕΣΥ, σε μαθητές και τις οικογένειές τους, καθ’ όλη την διάρκεια της διορίας υποβολής των.

Πληροφορίες  Τζούδας Σωτήρης

 Πληροφορίες     : Πολιός Εμμανουήλ

Τηλέφωνο         : 22810 79624

Fax                   : 22810 79625

Internet : https://kesy-syrou.blogspot.com/

e-mail               : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

εγγραφές μαθητών

Colors