Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 15:59

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ                                       Ερμούπολη , 27 Σεπτεμβρίου 2020

ΓΕΛ ΣΥΡΟΥ   

                                                                                                                 Προς: κ.Διευθύντρια Γενικού Λυκείου Σύρου

    Ως εκπρόσωποι των γονέων και κηδεμόνων του ΓΕΛ Σύρου συμφωνούμε ότι η κατάληψη του σχολειού δεν είναι ο σωστός τρόπος διαμαρτυρίας. Ας μην ξεχνάμε ότι με  την απειλή του κορονοϊού  covid -19 ,οι συγκεντρώσεις αυτού του είδους είναι μια υγειονομική βόμβα κατά των μαθητών και εκπαιδευτικών.

Επίσης ο πιθανός κίνδυνος πρόκλησης ατυχημάτων είναι υπαρκτός. Μη φορώντας τη μάσκα καταπατάμε την ελευθερία του συμμαθητή μας ,που θέλει να προστατευτεί από τον ιό και των καθηγητών. Ας υπάρξει προβληματισμός σχετικά με άλλους τρόπους διαμαρτυρίας όπως έγγραφο προς τις τοπικές αρχές και το υπουργείο, πορεία κλπ, τις οποίες σαφώς και τις στηρίζουμε. Ο αριθμός των παιδιών άλλωστε δεν είναι αντιπροσωπευτικός και η παρουσία όλων των μαθητών στο σχολείο είναι απαραίτητη και σημαντική.

 Δεν στηρίζουμε μια ψηφοφορία για μια διαδικασία που είναι από μόνη της παράτυπη. Ας αντιληφτούμε όλοι , γονείς και μαθητές ότι πρόκειται για αναποτελεσματικό μέτρο που αφήνει πίσω τα παιδιά μας σε γνώση χάνοντας πολύτιμες εκπαιδευτικές ώρες, ιδιαίτερα για τους μαθητές της Γ΄λυκείου.

     Ο Πρόεδρος                                           Η Γραμματέας

    Νομικός Γεώργιος                                  Ρούσσου Ελπίδα

 

Read 1055 times Last modified on Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 16:04