Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 16:10

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς, 

Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ του σχολείου από τους μαθητές συνεχίζεται. Αύριο Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 09.00 στο χώρο του επάνω πάρκινγκ  συγκαλώ Σχολικό Συμβούλιο με συμμετοχή του Συλλόγου Διδασκόντων, του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων, της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου και αντιπροσωπείας των μαθητών. 

 

Παρακαλούμε να πείσετε τα παιδιά σας να ανοίξουν το σχολείο και να επιστρέψουν στις τάξεις τους.  Οι χαμένες διδακτικές ώρες θα πρέπει να αναπληρωθούν. Σας τονίζω ότι η εκπαιδευτική διαδικασία είναι αναντικατάστατη και για τα προβλήματα που είναι εφικτό να λυθούν, αυτό μπορεί να γίνει μόνο με ανοιχτό το σχολείο. Υπάρχουν και άλλες μορφές διαμαρτυρίας.

Σας υπενθυμίζω ότι οι μαθητές βρίσκονται χωρίς επίβλεψη εντός του σχολικού συγκροτήματος, και ως κηδεμόνες ανηλίκων θα πρέπει να το λάβετε υπόψη σας καθώς υπάρχει πρόβλημα και γενικότερα προσωπικής ασφάλειας . Σε άλλο σχολείο υπό κατάληψη μαθητής τραυματίστηκε σοβαρά Και φυσικά η κατάληψη έληξε αυτόματα. Σας εφιστώ επίσης την προσοχή στους υγειονομικούς κινδύνους λόγω covid , καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος το συγκρότημα να μετατραπεί σε υγειονομική βόμβα για το νησί . Ας μην περιμένουμε κάποιο τραγικό γεγονός για να επανέλθει η λογική.

Η Διευθύντρια

Βασιλική Δεριζιώτη

 

Read 1033 times